Kamer 1

“Zwijntje”

Deze kamer is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een tweepersoons bed, WiFi, douche, wastafel, toilet, kledingkast, linnengoed, badjassen en zitje. U heeft uitzicht op de landerijen en de zijkant van onze tuin. De kleurencombinaties en meubilair zijn gebaseerd op de landelijke omgeving van natuurgebied Stippelberg. Ons achterhuis met honesty bar en tuin met veranda staan tot uw beschikking. Vanaf de zomer 2021 kunt u tevens gebruik maken van ons zwembad en infrarood sauna.

Kamer 2

“Hooglander”

Deze kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de linker voorzijde van de boerderij en voorzien van een tweepersoons bed, WiFi, douche, wastafel, toilet, kledingkast, linnengoed, badjassen en zitje. U heeft uitzicht op de landerijen en de voorzijde van onze woonboerderij. De kleurencombinaties en meubilair zijn gebaseerd op de landelijke omgeving van natuurgebied Stippelberg. Ons achterhuis met honesty bar en tuin met veranda staan tot uw beschikking. Vanaf de zomer 2021 kunt u tevens gebruik maken van ons zwembad en infrarood sauna.

Kamer 3

“Reebok”

Deze knusse kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de rechter voorzijde van de boerderij en voorzien van een knus steigerhouten tweepersoons bed, WiFi, douche, wastafel, toilet, kast, linnengoed, badjassen en zitje. U heeft uitzicht op de landerijen en de voorzijde van onze woonboerderij. De kleurencombinaties en meubilair zijn gebaseerd op de landelijke omgeving van natuurgebied Stippelberg. Ons achterhuis met honesty bar en tuin met veranda staan tot uw beschikking. Vanaf de zomer 2021 kunt u tevens gebruik maken van ons zwembad en infrarood sauna.

Ontbijt

Men zegt “het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag”. Wat men u niet vertelde is dat het ook de lekkerste maaltijd kan zijn, althans als u houdt van een ontbijt waarbij u heerlijk wakker wordt met de smaak van de Peel.

Het ontbijt wordt tussen 08:00 uur en 10:00 uur geserveerd in de gasten-huiskamer of bij mooi weer in de tuin.

Het ontbijt bestaat onder andere uit:

  • Verschillende soorten brood en harde en zachte broodjes
  • Vlees -en kaaswaren
  • Zoetwaren
  • Vers fruit
  • Yoghurt met cereals
  • Gekookt, gebakken of roerbak ei
  • Melk, verse jus d’orange
  • Koffie en thee

Graag houden wij rekening met uw dieet of allergie wensen.
Geef dit op voorhand van uw komst bij ons aan.

Vanwege de huidige corona maatregelen, koken wij helaas niet. Desgewenst laten we een heerlijk diner bezorgen of halen we gerechten af bij een lokaal restaurant in overleg met u samen.

Huiskamer

Speciaal voor onze gasten hebben wij een ruimte gecreëerd in ons achterhuis waar u kunt relaxen. Deze ruimte is gelegen op de begane grond in de voormalige stal en omgebouwd tot de gasten huiskamer inclusief bar alwaar uw ontbijt klaar gezet wordt. Ook hier hebben wij een ‘honesty-bar’ en kunt u TV kijken, een muziekje luisteren, lezen of een spelletje spelen. Wat denkt u ervan om na een boswandeling heerlijk onderuit te gaan zitten met een drankje bij de houtkachel?

Tuin

Bij mooi weer serveren wij het ontbijt in onze prachtige tuin of onder de veranda. In onze tuin kunt u een potje Jeu de Boules spelen, voetballen of gewoon lekker chillen met een goed boek en een drankje. Appeltje voor de dorst? Of liever een zoete kers? Pluk zelf uw eigen fruit uit onze boomgaard. Af en toe steken we de vuurkorf en BBQ aan om gezellig samen-te-zijn. In 2021 wordt ons zwembad gerenoveerd en vanaf de zomer van 2021 staat deze ook tot uw beschikking! Hier kunt u heerlijk zwemmen en een sauna gang genieten in onze infrarood sauna en chillen op het terras of in het poolhouse met uitzicht op de landerijen.

Zwembad

Vanaf de zomer van 2021 staat ons mooie zwembad tot uw beschikking inclusief een infraroodsauna.

Direct reserveren?

Kunt u niet wachten op een heerlijk verblijf bij ons?

Boek dan nu direct uw overnachting.

Pin It on Pinterest

Share This